Na 5 jaar afscheid van Havenmeester Jan

Afscheid Havenmeester Jan

Jan Middelkoop geeft na 5 jaar zijn vrijwillige taak als Havenmeester door aan Arie de Grauw. Jan heeft menig bootbezitter geholpen aan een ligplaats, geholpen met hulp bij een niet startende motor of boten gesleept, die op de Noorderplassen waren gestrand. Iedere dag en avond deed hij, samen met Bo de Havenmeester hond, zijn ronde op de steigers. Met name tijdens de periode van de vele diefstallen gaf hij hier extra aandacht aan. "Er is al eens een boot gestolen en gestript teruggevonden en van diverse boten was het oog al half doorgeslepen". "Extra allertheid is tijdens het seizoen, dat de boten er weer liggen, gewoon hard nodig" gaf Jan aan. 

"Ik heb mijn taak als Havenmeester met heel veel plezier gedaan, maar gezien ik de wijk ga verlaten geef ik het stokje door aan Arie". Jan wenst hem hierbij heel veel succes en hoopt, dat hij er net zo van gaat genieten als hij dat gedaan heeft.

Jan, namens het bestuur en de leden van de WSV bedankt voor je jarenlange inzet als Havenmeester en al je hand en spandiensten. We zullen je hulp, inzet en idee├źn zeker gaan missen. 

Havenmeester