Het Coronavirus

Het Coronavirus

De overheid heeft maandagavond 23 maart jl. nieuwe maatregelen afgekondigd om snelle verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze nieuwe maatregelen raken ook onze watersportvereniging.

Hierin volgen we de richtlijnen van het RIVM, https://www.rivm.nl/nieuws/uitbreiding-maatregelen-coronavirus maar ook de aanbevelingen van het Watersport Verbond,https://www.watersportverbond.nl/nieuws/update-geen-watersportactiviteiten-tot-1-april

Naar aanleiding van de aangescherpte overheidsmaatregelen heeft het bestuur de volgende beslissingen genomen:

-          In de maand maart/april/mei/juni zullen er geen georganiseerde activiteiten door de vereniging zijn. Ons jaarlijks Octanthavenfestival komt helaas dit jaar te vervallen in verband met organisatorische redenen rondom het Coronavirus.

-          De A.L.V., die normaliter in april plaats vindt, is tot nader te bepalen datum uitgesteld. Voor de A.L.V. zal later dit jaar een nieuwe datum worden gepland.

Tevens willen wij u op een paar gedragsregels attent maken:

-          Kom niet op de steigers wanneer u of een van uw huisgenoten snotterig, verkouden of koortsig bent.

-          Niet meer dan drie personen bij elkaar.

-          De onderlinge afstand op de haven/steiger is minimaal 1,50 meter. Hou hier s.v.p. ook rekening mee als u elkaar moet passeren op de steiger en wacht even tot het andere persoon op veilige afstand kan passeren.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking. Zorg voor elkaar en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Bestuur Watersportvereniging Noorderplassen West